fbpx

Όσα μάθαμε ψάχνοντας για εργασία

Ο Φεφάρ δε πάει στη δουλειά γιατί είναι θεότητα…10η μετενσάρκωση του Βισνού

στo Χωρίς κατηγορία

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου
Ελεύθερη απόδοση στα Ελληνικά: Αμάντα Πατσοπούλου

για το #IFI

Αρχικό κείμενο: Indian govt employee declares himself reincarnation of Vishnu, skips work to go to ‘5th dimension’

Ο Επιβλέπων Μηχανικός Ραμεσάντρα Φεφάρ (Rameshchandra Fefar), κυβερνητικός υπάλληλος, με χρόνια προϋπηρεσίας στο Ινδικό «Δημόσιο», στην υπηρεσία Sardar Sarovar Punarvasvat Agency, δεν έχει πατήσει το πόδι του στη δουλειά εδώ και 8 μήνες αφού, όπως εξήγησε σε επιστολή προς τον εργοδότη του, είναι πολύ απασχολημένος με το να ασκεί τα καθήκοντά του ως θεότητα, ήτοι τη 10η μετενσάρκωση του Βισνού, ενός εκ των τριών βασικών θεοτήτων του Ινδουισμού.

Ο «θεούλης» Φεφάρ, στα 50 του, δήλωσε ότι εργάζεται για λογαριασμό του ινδικού λαού -ως θεότητα- και δε μπορεί να χάνει χρόνο σε ασήμαντα καθήκοντα.

Απαντώντας στους εργοδότες του, ο Φεφάρ έγραψε:

«Είμαι στο σπίτι κάνοντας μετάνοιες, εισέρχομαι στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση … Δεν μπορώ να κάνω τέτοια πνευματική μετάβαση από το γραφείο».

Η σκληρή δουλειά του ως θεότητα δηλώνει πως έχει ήδη ανταμειφθεί -και ανταμείψει τον Ινδικό λαό κατά συνέπεια- με τις πρόσφατες «καλές βροχές» της Ινδίας.

Μιλώντας για τη σπουδαιότητα της προσπάθειάς του, ο Φεφάρ ρωτάει επίσης:
«Τι είναι πιο σημαντικό, να με δεσμεύσει η υπηρεσία μου στο γραφείο και να αφήνω το χρόνο να περνάει ή να κάνω σημαντική «δουλειά» και να σώσω τη χώρα από τη ξηρασία;».

Ο Φεφάρ είναι παντρεμένος, έχει ένα γιο και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους κυβερνητικούς μηχανικούς της Ινδίας. Έχει εργαστεί μόνο 16 ημέρες μέσα στους τελευταίους 8 μήνες. Αν και η ιστορία του μόλις ήρθε στο προσκήνιο, λέει ότι αισθάνθηκε άμεση σύνδεση με τον Βισνού από το 2010, τότε που ισχυρίζεται πως οι ψυχές τους συγχωνεύθηκαν. Στη γυναίκα του το είπε το 2014.

Παρά τη δυσκολία της οικογένειας του να τον πιστέψει, ο Fefar δήλωσε στα ινδικά μέσα ενημέρωσης ότι η απόδειξη του θεϊκού του υπόβαθρου θα γίνει σύντομα εμφανής.

«Οι άνθρωποι τείνουν να το δυσπιστούν όταν τους παρέχεται νέα πληροφορία. Θα αποδειχθούν όσα δηλώνω στο άμεσο μέλλον» δηλώσε στο “The Economic Times”.

O Φεφάρ πλέον έχει μάθει να διακρίνει τα μηνύματα που λάμβάνει από τον Βισνού. Για παράδειγμα, μια συστροφή στο δεξί του μάτι σημαίνει ότι ο Θεός θέλει να του μιλήσει. Οι εντολές που του δίνονται συχνά έχουν ελάχιστο ή και καθόλου νόημα, όπως ένα ταξίδι με το τρένο χωρίς εισιτήριο ή αγορά φτηνών ηλεκτρονικών συσκευών, αλλά ο Ferar δεν έχει καμία πρόθεση να αμφισβητήσει καμία εντολή.

Σε επίσημη πειθαρχική ανακοίνωση της υπηρεσίας του, ο Φεφάρ χαρακτηρίζεται ως «εξαιρετικά ασταθής» που εκδηλώνει συμπεριφορά ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του κυβερνητικού υπαλλήλου. Δήλωσαν επίσης ότι επεξεργάζονται την αναφορά του, η οποία αν και έχει γίνει ήδη viral, θα παραδοθεί στην κυβέρνηση του Γκουτζαράτ για περαιτέρω αποφάσεις.

Ελεύθερη απόδοση στα Ελληνικά: Αμάντα Πατσοπούλου

για το #IFI

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Φρέσκα άρθρα στο Χωρίς κατηγορία

Στην Κορυφή