Αμάντα Πατσοπούλου
Αμάντα Πατσοπούλου

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα και έχω φτάσει στο σημείο όπου αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν έπρεπε να εργαζόμαστε κάθε μέρα. Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μπορείς να είσαι ό,τι δηλώσεις εκτός από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Μετά από συνεντεύξεις, προσλήψεις, αποχωρήσεις και πολλά χρόνια εργασίας, ένα πρωινό διάλεξα το κόκκινο χάπι του matrix και εγένετo IforINTERVIEW. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα σχολάω τόσο νωρίς ώστε να μπορώ να διαθέτω το χρόνο που αρμόζει σε έναν σκύλο.

Κώστας Χασιώτης
Κώστας
Χασιώτης

Σε γενικές γραμμές αν πρέπει να με βρεις κάπου θα είμαι στην Καλαμπάκα όταν δηλαδή δεν «έχω πάρει τα βουνά» ή άλλα δύσβατα μονοπάτια. Όταν δε τρέχω να προλάβω τα deadlines, τρέχω με τα αθλητικά μου σε μαραθώνιους. Σχεδιάζω ιστοσελίδες, βλέπω κώδικα όπου κι αν κοιτάξω γύρω μου και ονειρεύομαι πως μια μέρα θα βγω από το matrix.

V
for Vallia

Είμαι η Βάλλια. Ζω στην επαρχία, σε οικογενειακή πολυκατοικία, άρα είμαι ατρόμητη.
Γράφω δοκίμια που θα εκδώσω στα 70 μου και αγαπώ την έννοια της ελευθερίας παρότι πιστεύω πως είναι απλά μια πλάνη. Κανείς άνθρωπος δε μπορεί να είναι ελεύθερος· μπορούμε μόνο να ζήσουμε μερικές στιγμές ελευθερίας.

 

 

 

eleanna
Ελεάννα
Μ.

 

Γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής που λέει και το λαϊκό το άσμα, με γαλλικά και πιάνο• κι όσο κι αν ψάξεις δε θα βρεις καλύτερη περιγραφή του οξύμωρου σχήματος. Ψοφάω να μαθαίνω γλώσσες κι όταν δε σκοτώνω το καλύτερο κομμάτι της μέρας μου στη δουλειά, θα με βρεις σε κάποιο online game ή σε κάποιο ταβερνάκι στο D’n’D να μαθαίνω καινούρια ξόρκια παρέα με νάνους, ορκς και ξοτικά. Ή να κάνω τον καραγκιόζη στα γατιά μου. Ναι. Κι αυτό.

 

thodoris
Thodoris
Roumanis

Πειραιώτης απο τα γεννοφασκια μου, λέω οτι σπουδάζω, δουλεύω 24/7 (τον κόσμο), ενοχλούμαι από τα πάντα. Στο #IFI ήρθα κυρίως για να γκρινιάζω για πράγματα της καθημερινότητας.

thodoris
Κωνσταντίνος
Σταύρου

Γεννήθηκα κάποια στιγμή στα 80’s, μεγάλωσα στην Κόρινθο στα 90’s, βρέθηκα στην Αθήνα στα 00’s και κάνω καριέρα με ένα ακουστικό στο αυτί από τα 10’s μέχρι όσο πάει. Αγαπημένη συνήθεια να βρίσκω έρμους εργαζόμενους που γελάνε με τον πόνο τους. Στόχος ζωής να απαντήσω στο τηλέφωνο “Kosmos, λέγεται παρακαλώ”

ΣτΑκ
ΣτΑκ

Γεννημένος ένα Νοέμβρη στις αρχές της μακρινής δεκαετίας του 80 δεν ενηλικιώθηκα ποτέ. Έχοντας ζήσει όλη την μέχρι στιγμής ζωής μου στην Αθήνα, δεν ξέρω αν αγαπώ ή μισώ αυτή την πόλη. Όταν αποφασίσω θα σας πω. Όνειρο ζωής να βρω την ιδανική δουλειά ή να σταματήσω να δουλεύω εντελώς. Ουτοπία ε;

Οι συνεργάτες μας

Kanenas
Kanenas
Vectrum
Vectrum
MeFraoules
MeFraoules

thank-you

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την N9, την Τίνα Μπαρμπάτσαλου, την Συλβάνα Παπαϊωάννου, την Σοφία Allo, τον Σοφοκλή Αρχοντάκη, τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, την Αργυρώ Μουστάκα Βρεττού, την Κατιάνα Σφύρλα, τον Βαγγέλη Βαΐτση, τον Γιώργο Χαλοφτίδη, τον Νίκο Βραχασωτάκη, τον Βασίλη Καϊτσιώτη, τη Σίλια Αρλέτη, τη Γεωργία Νικολακοπούλου, τον Μάνο Αλιμπέρτη και την Πηνελόπη Ευαγγέλου για τη βοήθεια και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

20151012_561bac6b7f711

contact@iforinterview.com