Αμάντα Πατσοπούλου
Αμάντα Πατσοπούλου

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα και έχω φτάσει στο σημείο όπου αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν έπρεπε να εργαζόμαστε κάθε μέρα. Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μπορείς να είσαι ό,τι δηλώσεις εκτός από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Μετά από συνεντεύξεις, προσλήψεις, αποχωρήσεις και πολλά χρόνια εργασίας, ένα πρωινό διάλεξα το κόκκινο χάπι του matrix και εγένετo IforINTERVIEW. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα σχολάω τόσο νωρίς ώστε να μπορώ να διαθέτω το χρόνο που αρμόζει σε έναν σκύλο.

Κώστας Χασιώτης
Κώστας
Χασιώτης

Σε γενικές γραμμές αν πρέπει να με βρεις κάπου θα είμαι στην Καλαμπάκα όταν δηλαδή δεν «έχω πάρει τα βουνά» ή άλλα δύσβατα μονοπάτια. Όταν δε τρέχω να προλάβω τα deadlines, τρέχω με τα αθλητικά μου σε μαραθώνιους. Σχεδιάζω ιστοσελίδες, βλέπω κώδικα όπου κι αν κοιτάξω γύρω μου και ονειρεύομαι πως μια μέρα θα βγω από το matrix.

V
for Vallia

Είμαι η Βάλλια. Ζω στην επαρχία, σε οικογενειακή πολυκατοικία, άρα είμαι ατρόμητη.
Γράφω δοκίμια που θα εκδώσω στα 70 μου και αγαπώ την έννοια της ελευθερίας παρότι πιστεύω πως είναι απλά μια πλάνη. Κανείς άνθρωπος δε μπορεί να είναι ελεύθερος· μπορούμε μόνο να ζήσουμε μερικές στιγμές ελευθερίας.

Sofia Allo
Sofia
Allo

Εγώ είμαι η Σοφία και γενικά δε ξέρω τι μου γίνεται. Η ψυχοθεραπεύτρια μου λέει ότι ακόμα προσπαθώ να μεγαλώσω το παιδί μέσα μου. Η μάνα μου λέει ότι έχω μεγαλώσει και πρέπει να κάνω παιδί. Εγώ δε συμφωνώ με καμία από τις δύο.

 

Συλβάνα
Παπαιωάννου

Γράφω, μεταφράζω, σπουδάζω και γενικά σε δουλειά να βρίσκομαι, μια και δεν βρίσκομαι σε δουλειά. Έχω βρεθεί σε πολλές και διάφορες δουλειές, όλες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες [μια και μπορεί να με διαβάζουν και μελλοντικοί εργοδότες]. Είμαι Υδροχόος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και πιστεύω ότι είναι ένα προσόν που μια μέρα θα με πάει ψηλά.

sophokles archontakis
Σοφοκλής
Αρχοντάκης

 

Δημοσιογράφος, γεννημένος στην Αθήνα, συνήθως βρίσκω καταφύγιο στο χιούμορ χάρη σε έναν εξαιρετικό μηχανισμό άμυνας. Ένας τέτοιος μηχανισμός μπορεί να σε σώσει από την σημερινή παράνοια, οπότε μείνε ψύχραιμος, ασχολήσου με όσα αξίζουν να ασχοληθείς και τα άλλα άστα να σε προσπεράσουν χωρίς να σε αγγίξουν. Εγώ αυτό κάνω.

eleanna
Ελεάννα
Μ.

Γέννημα θρέμμα Δυτικής Αττικής που λέει και το λαϊκό το άσμα, με γαλλικά και πιάνο• κι όσο κι αν ψάξεις δε θα βρεις καλύτερη περιγραφή του οξύμωρου σχήματος. Ψοφάω να μαθαίνω γλώσσες κι όταν δε σκοτώνω το καλύτερο κομμάτι της μέρας μου στη δουλειά, θα με βρεις σε κάποιο online game ή σε κάποιο ταβερνάκι στο D’n’D να μαθαίνω καινούρια ξόρκια παρέα με νάνους, ορκς και ξοτικά. Ή να κάνω τον καραγκιόζη στα γατιά μου. Ναι. Κι αυτό.

 

 

Οι συνεργάτες μας

Kanenas
Kanenas
Vectrum
Vectrum
Τίνα Μπαρμπάτσαλου
Τίνα Μπαρμπάτσαλου

thank-you

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, την Αργυρώ Μουστάκα Βρεττού, την Κατιάνα Σφύρλα, τον Βαγγέλη Βαΐτση, τον Γιώργο Χαλοφτίδη, τον Νίκο Βραχασωτάκη, τον Βασίλη Καϊτσιώτη, τη Σίλια Αρλέτη, τη Γεωργία Νικολακοπούλου, τον Μάνο Αλιμπέρτη και την Πηνελόπη Ευαγγέλου για τη βοήθεια και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

20151012_561bac6b7f711

contact@iforinterview.com