Τα παιχνίδα του Μουστάκα

στo Workerland

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Aπό το FB Profile της Eleni Zoomi. Ναι, αυτό που βλέπουμε στη φωτογραφία που ακολουθεί είναι εργασιακές συνθήκες στην Ελλάδα, εν έτη 2017. Δουλεύουμε πολύ, μιλάμε λίγο, έχουμε τα νερά μας κρυμμένα (;;;) γιατί χαλάνε το ίματζ (μάλλον), παίρνουμε άδεια ακόμη και για να πάμε τουαλέτα και χαιρόμαστε που έχουμε κι αυτή την πληθώρα δικαιωμάτων (sic) με την κρίση που μαστίζει τη χώρα. Επίσης, ας συστήσει κάποιος σε αυτούς τους εργοδότες-συντάκτες αυτού του “απαράμιλλης ομορφιάς” κειμένου πως χρειάζονται επειγόντως ένα εργαλείο ορθογραφικού ελέγχου. “Θα έρχεστε όλοι να δίνετε το παρόν”, όχι να δίνεται το παρόν.

 

“Οδηγίες για εργαζόμενους – σκλάβους στα καταστήματα παιχνιδιών Μουστάκας. Μόνο η αναπνοή & η πολύ δουλειά επιτρέπεται γιατί υπάρχει ανεργία εκεί και έξω και όσοι έχουν υποχρεώσεις ξέρουν… ενώ τονίζεται ότι από το τίποτα είναι καλύτερο το κάτεργο!”

 

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.