fbpx

Όσα μάθαμε ψάχνοντας για εργασία

Στηρίζουμε την απεργία στη Wind (16/11/17)

στo Workerland

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

 

Ως Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής στηρίζουμε την απεργία που πραγματοποιεί την Πέμπτη 16 Νοέμβρη 2017 το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στη Wind, στο πλαίσιο του αγώνα για την υπογραφή επιχειρησιακής συλλογικής σύμβασης με βάση τις ανάγκες μας, για την προάσπιση των συνδικαλιστικών ελευθεριών και ενάντια στις απολύσεις, την εντατικοποίηση, τις εργολαβίες και το διαχωρισμό μεταξύ νέων και παλιών εργαζομένων.

Ισχυροποιούμε τη συλλογική δύναμή μας και -με όπλο μας την αλληλεγγύη και την ενότητα στη βάση των κοινών ταξικών συμφερόντων μας-παλεύουμε ενάντια στους εργοδότες μας, οι οποίοι, παρά τους όποιους επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς τους, πάντοτε συσπειρώνονται, προκειμένου να αυξήσουν την κερδοφορία τους, να μειώσουν το εργατικό κόστος, εντείνοντας έτσι την εκμετάλλευσή μας. Κάθε μάχη που δίνεται (και κάθε τι που κερδίζεται) σε ένα χώρο δουλειάς ή σε έναν εργασιακό κλάδο, αποτελεί μάχη (και κατάκτηση) για όλο το εργατικό κίνημα.

Αλληλεγγύη στον αγώνα των συναδέλφων μας στη  Wind.

Στη συνέχεια παραθέτουμε την απεργιακή αφίσα και τη σχετική ανακοίνωση των συναδέλφων μας:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ WIND

Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών 4348/2005

Τηλ.: 210 5100910– Φαξ: 211 4010021 – E-mail : symboulio@yahoo.com

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗ WIND ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Την Παρασκευή 3/11/2017 πραγματοποιήθηκε μαζική Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στον 6ο όροφο του κτιρίου της Λ. Αθηνών στην οποία αποφασίστηκε 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 06/11 ως απάντηση στις απολύσεις, στην εντατικοποίηση, στους συνδικαλιστικούς εκφοβισμούς & στην άρνηση της διοίκησης για υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε. με βάση τις ανάγκες μας. Στη νέα Γ.Σ. που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας οι εργαζόμενοι αποφασίσαμε να κλιμακωθεί ο αγώνας μας με την διεξαγωγή 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Δεν κάνουμε πίσω. Η αποχή μας από την εργασία είναι ένα ηχηρό ΟΧΙ στα σχέδια της διοίκησης εις βάρος των εργασιακών μας δικαιωμάτων. Δεν σταματάμε τον αγώνα μέχρι να υλοποιηθούν τα αιτήματά μας. Συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη απεργία την Πέμπτη 16/11/2017.

Το Σωματείο θα προχωρήσει σε περιοδείες-ενημερώσεις με τους συναδέλφους στους χώρους εργασίας. Καλούμε σωματεία, συνελεύσεις γειτονιάς και άλλες συλλογικότητες να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις μας.

– ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

– ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ε.Σ.Σ.Ε. ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

– ΟΧΙ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

– ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 16/11/17

 

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ε.Wind

http://www.pasetim.com

 

Πηγή: bookworker.wordpress.com

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Φρέσκα άρθρα στο Workerland

Στην Κορυφή