Πρώτη δικαίωση των εργαζομένων στα Μarket Ιn!

στo Χαρτοφύλακας

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Πρώτη δικαίωση των εργαζομένων στα Μarket Ιn! Ύστερα από τους εργαζομένους στα Public-Multirama, άλλη μια θετική εξέλιξη για τους εργαζομένους στον κλάδο του εμπορίου δείχνει ότι οι αγώνες μπορούν να νικήσουν με οργάνωση κ μαχητική διεκδίκηση.  [Attack στην ανεργία και την επισφάλεια]

Οι εργαζόμενοι της πρώην “Καρυπίδης” μετά τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν με το το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο  και μετά τα τελευταία γεγονότα στο super market MARKET IN ,βλέπουν την επιμονή τους  να δικαιώνεται ,αφού από αύριο επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου.
Οπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων ,η  νίκη αυτών των εργαζομένων  αποδεικνύει  ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος.

Προσωρινή απόφαση δικαστηρίου για επιστροφή στη δουλειά των εργαζόμενων της π. Καρυπίδη

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων 

Μετά τα τελευταία γεγονότα στο super market MARKET IN , τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι του πρώην ΚΑΡΥΠΙΔΗ με το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο,   για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια  ,η πίεση που ασκήθηκε και η επιμονή τους είχαν αποτέλεσμα. Από αύριο επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου. Η νίκη αυτών των εργαζομένων βγάζει συμπεράσματα για όλους  μας ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η μάχη που έδωσαν  με το ταξικό Σωματείο τους και την συμπαράσταση  των εργαζομένων όλων των κλάδων δεν πήγε χαμένη..
Κανένας εργαζόμενος μόνος  ,μέσα από τον  συλλογικό  αγώνα μέσα από το Σωματείο μας   θα κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες. Εμείς έχουμε τη δύναμη αρκεί να το καταλάβουμε.
Συνεχίζουμε  δυναμώνουμε το Σωματείο μας ,παλεύουμε για ζωή με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες μας.

Πηγή: www.epirus-tv-news.gr

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.