fbpx

Όσα μάθαμε ψάχνοντας για εργασία

θερμανση

Ποια είναι στην πραγματικότητα η Θ*****λ;

στo Οι ιστορίες σας

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Από: anonymous halandri
#oi_istories_sas

Η Θ*****λ, ιδρύθηκε το 1983, αρχικά σαν γραφείο μελετών κεντρικής θέρμανσης και μετέπειτα εξελίχτηκε σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών κτιρίων.

Ο Ιδρυτής και μετέπειτα Πρόεδρος της εταιρείας, ήταν και εξακολουθεί να είναι ένας αλαζόνας, με έντονες ηγεμονικές τάσεις, κυκλοθυμικός με ψυχωτικές διαταραχές. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας άνθρωπος, που θεωρεί τον εαυτό του «Θεό» και αλάθητο, αυτοαποκαλείται έτσι άλλωστε σε κάθε ευκαιρία, σε οποιονδήποτε έχει την ατυχία να συνομιλεί μαζί του!

Για μερικά χρόνια η Θ*****λ, πήγε καλά. Ο Πρόεδρος της, εκμεταλλεύτηκε καταστάσεις, ανθρώπους και γνωριμίες και η Θ*****λ, μεγάλωσε.

Όχι για πολύ όμως. Ο Πρόεδρος της, γνωστός για το πρότερο, μη έντιμο βίο του, που περιελάμβανε λαθρεμπόριο σε χώρες της Βόρειας Αφρικής και ανεπιτυχείς επιχειρηματικές προσπάθειες στο χώρο των τροφίμων, έκανε το θαύμα του!

Αλαζονικά, ηγεμονικά και σπασμωδικά, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο της βιοτεχνικής κατασκευής κλιματιστικών. Έναν δύσκολο χώρο, που δεν είχε ούτε την τεχνογνωσία, αλλά ούτε το κυριότερο, τις ικανότητες διαχείρισης. Έπειτα αποφάσισε να κοντραριστεί και να ανταγωνιστεί, με τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες πετρελαιοειδών. Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια αναμενόμενο και ολέθριο!

Η βιοτεχνία κατασκευής κλιματιστικών χρεοκόπησε. Οι πολυεθνικές εταιρείες αντεπιτέθηκαν και τσάκισαν την Θ*****λ και τον Πρόεδρο της.

Το 1991, ο «Θεός» Πρόεδρος, δικάστηκε και καταδικάστηκε για απάτη πιστωτικών καρτών!
Το 1998, για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδορκία!!
Το 1999, για σωματική βλάβη!
Από το 1999 έως το 2009, σωρεία ποινικών δικάσιμων για έκδοση ακάλυπτων επιταγών!!!
Το 2000, καταδίκες για εκβίαση κατ’ εξακολούθηση!
Το 2000 και το 2011, για πλαστογραφία με χρήση!
Το 2001, με δικαστική απόφαση, μετά από προσφυγή των πιστωτών της, η Θ*****λ και ο «Θεός» αλάθητος Πρόεδρος της, πτώχευσαν!!

Η Θ*****λ-******, όπως ήταν τότε η επωνυμία της, άφησε στο δρόμο περίπου 100 εργαζόμενους. Οι οφειλές σε αυτούς υπολογίσθηκαν περίπου σε 3.240.000 Ευρώ. Χρήματα που δεν εισέπραξαν ποτέ! Οι οφειλές της εταιρείας, στο Ελληνικό Δημόσιο ανέρχονται σήμερα στα 18.156.048 Ευρώ και στον ΕΦΚΑ (Πρώην ΙΚΑ) στα 809.607 Ευρώ. Τα στοιχεία είναι ανηρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2019_1.html

Ο Πρόεδρος της Θ*****λ, προσωπικά, οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο, το ποσό των 4.495.656 Ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι επίσης ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilfp2019_1.html

Ο Πρόεδρος βέβαια, τα είχε προβλέψει όλα αυτά, τότε. Αντί να πληρώσει στους εργαζόμενους, τουλάχιστον αυτά που τους όφειλε, προτίμησε να τους αφήσει απλήρωτους και να μεταβιβάσει ότι μπορούσε σε συγγενικά του πρόσωπα. Όπως επίσης να εξαγοράσει εταιρικά μερίδια σε διάφορες επιχειρήσεις. Έτσι όταν έγινε η πτώχευση δεν υπήρχε ουσιαστικά, ενεργητικό. Και οι απαιτήσεις παραμένουν μέχρι και σήμερα. Το Δημόσιο και όλη η Κρατική μηχανή δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητα του, άλλωστε.

Και οι κάθε λογής «απατεώνες» μεγάλοι και μικροί, αλωνίζουν.

Και δυστυχώς η καταστροφική πορεία τους, συνεχίστηκε και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα!Από το 2002 έως και το 2013, υπήρξαν σωρεία δικάσιμων και καταδικαστικών αποφάσεων των ποινικών δικαστηρίων για Απάτες κατ’ εξακολούθηση, κατά επάγγελμα και κατά συνήθεια. Ο Πρόεδρος, όμως παρά τον σύντομο εγκλεισμό του στις φυλακές, εκμεταλλευόμενος τα «κενά» των νόμων, παρέμεινε και παραμένει έξω.
Και συνέχιζε την προσφιλή του τακτική.

Το 2004 και το 2016, δικάστηκε για Λαθρεμπορία!
Το 2005 και το 2011, για Υπεξαίρεση!
Το 2009, για Ηθική Αυτουργία!
Το 2012, για Κλοπή!
Σε όλα τα δικαστήρια καταδικάστηκε!
Το 2013, ίδρυσε μαζί με άλλους δύο συνεργάτες του, την εταιρεία Εργοδυναμική ΕΠΕ. Και φυσικά και σε αυτή, ακολούθησε την ίδια συνταγή της «επιτυχίας». Η εταιρεία φέρεται σήμερα να οφείλει σε πρώην εργαζόμενους της, το ποσό των 1.940.000 Ευρώ, στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 444.844 Ευρώ και στον ΕΦΚΑ το ποσό των 485.899 Ευρώ. Και αυτά είναι επίσης ανηρτημένα στις ιστοσελίδες με τους οφειλέτες του Δημοσίου, της ΑΑΔΕ. https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2019_1.html

Και συνέχισε ακάθεκτος. Το σύστημα ήταν και είναι το εξής:

Ίδρυση πάντα με την ίδια «ομάδα», μίας εταιρείας. Προσέλκυση όσο των δυνατόν περισσότερων εργαζομένων. (Για μαζικότητα). Μετά προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών. Κυρίως στον χώρο των πετρελαιοειδών. Με κράχτη προσφορές με μεγάλο ποσοστό έκπτωσης, απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών για μελλοντικές παραγγελίες. Κυρίως παραγγελιών πετρελαίου θέρμανσης. Φυσικά οι πελάτες, δεν παίρνουν ποτέ το «φθηνό» πετρέλαιο, όπως και οι εργαζόμενοι δεν πληρώνονται ποτέ, τα δεδουλευμένα τους. Και το Δημόσιο και οι Ασφαλιστικοί Φορείς, δεν εισπράττουν ποτέ τους φόρους και τις εργοδοτικές εισφορές.

Έτσι το 2015, ίδρυσαν άλλες δύο εταιρείες στο ίδιο μοτίβο. Την G** *** Α.Ε. και την Θ*****λ Α.Ε. Και η ίδια τακτική συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Η λειτουργία της G** *** Α.Ε, έχει ήδη ανασταλεί, λόγω παραβιάσεων της νομοθεσίας. Η Θ*****λ Α.Ε. συνεχίζει χωρίς να πληρώνει φυσικά κανέναν.
Το 2018, δημιουργήθηκε και άλλη μία εταιρεία, η G** P******* ΙΚΕ, στο ίδιο μοτίβο πάντα.

Έχουν αναφερθεί κατά καιρούς και άλλες δύο εταιρείες φαντάσματα, η Υγειονομική Εστίασης Α.Ε. και η Limnos SA. Αυτές οι εταιρείες δεν ιδρύθηκαν ποτέ και δεν υπάρχουν στοιχεία δημοσιότητας. Αναφέρονται κυρίως, για λόγους εντυπωσιασμού. Όλες οι άλλες είναι καταχωρημένες κανονικά στο ΓΕ.ΜΗ.

Το 2013, ο Πρόεδρος καταδικάστηκε για άλλη μία φορά για Επικίνδυνη Σωματική Βλάβη!
Και το 2014, για Εμπορία Νοθευμένου Καυσίμου!

Σήμερα η Θ*****λ Α.Ε, συνεχίζει τις παράνομες και ποινικά κολάσιμες δραστηριότητες της, στα Γραφεία της στο Χαλάνδρι.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες στην Διεύθυνση Καταναλωτή, για απάτη με παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης.

Επίσης δεκάδες καταγγελίες και μηνυτήριες αναφορές στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας στην Αγία Παρασκευή, για μη καταβολή δεδουλευμένων και Δώρου Χριστουγέννων.

Στα ποινικά δικαστήρια, εκκρεμούν τουλάχιστον 40 δικάσιμοι κατά της Θ*****λ και του αλάνθαστου Προέδρου της.

Από: anonymous halandri
#oi_istories_sas

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Φρέσκα άρθρα στο Οι ιστορίες σας

Στην Κορυφή