“Μακριά από τη Λιοσίων 104” | Μία ιστορία από το 2011

στo Workerland/Εργαλειοθήκη

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Μία παλιά ιστορία εξαπάτησης εργαζομένων από την εταιρεία με έδρα στην Αθήνα,  Λιοσίων 104.

Παρακάτω τρεις από τις δεκάδες ιστορίες που θα συναντήσετε αν ξεκινήσετε μια έρευνα online:

Ι. «Αντί για μισθό λάμβανα υποσχέσεις, πλαστές αποδείξεις πληρωμής και απειλές»

«Ζητούνται άτομα όλων των ειδικοτήτων: Επιστήμονες, υπάλληλοι, τεχνίτες, εργάτες, κτηνοτρόφοι, ναυτικοί για εργασία στην Αμερική, την Αλάσκα, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ιαπωνία, την Αφρική, τις αραβικές χώρες, τη Νορβηγία, τη Σουηδία, αλλά και άλλες χώρες της Ευρώπης»:

Σε αυτή την αγγελία ενός αξιόπιστου – όπως εμφανιζόταν – γραφείου ευρέσεως εργασίας απάντησαν εκατοντάδες Έλληνες, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άνεργοι αρκετούς μήνες πριν. Οι «υπεύθυνοι» της επιχείρησης έταζαν μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, αποσπώντας από τους υποψήφιους πελάτες τους από 150 έως 300 ευρώ, προκειμένου, όπως υποστήριζαν, να μαζέψουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να φτιαχτεί ο φάκελος των ενδιαφερομένων. «Οι μισθοί θα είναι από 8.000 έως 14.000 ευρώ», δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για την μετάβαση στη χώρα εργασίας, δωρεάν αυτοκίνητο, οικιακή βοηθό, σπίτι, φαγητό, δωρεάν διακοπές 6 ημέρες το μήνα».

Με αυτές τις απατηλές υποσχέσεις για εγγυημένες ακριβοπληρωμένες εργασίες στο εξωτερικό τα μέλη του κυκλώματος που  είχαν συστήσει γραφείο ευρέσεως εργασίας προσέλκυαν τα θύματα τους  και «επενδύοντας» στην αγωνία  ανέργων αποσπούσαν χρήματα  χωρίς βέβαια να τους βρουν εργασία. Η εταιρεία-μαϊμού, που εδρεύει στην οδό Λιοσίων 104, αναζητούσε συστηματικά και οργανωμένα το πελατολόγιό της με αναρτήσεις στο διαδίκτυο και αγγελίες στις εφημερίδες. Στα τουλάχιστον δυο χρόνια της παράνομης δραστηριότητας, όπως αποκαλύφθηκε από την αστυνομική έρευνα, το κύκλωμα  είχε εξαπατήσει τουλάχιστον  2.045 πολίτες κυρίως Έλληνες από περιοχές της περιφέρειας και τα κέρδη από την απάτη εκτιμάται ότι υπερβαίνουν τα  500.000 ευρώ.

Η απάτη αποκαλύφθηκε και συνελήφθησαν επτά μέλη του – 6 άνδρες και μια 29χρονη γυναίκα – ενώ αναζητούνται άλλα δυο μέλη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες  είναι ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απάτης ο 59χρονος πρόεδρος της εταιρείας και ένας 55χρονος μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μια 29χρονη υπάλληλος άμεσοι βοηθοί-συνεργοί του στον έλεγχο και στην καθοδήγηση των μελών που εργάζονταν στην εταιρεία. Οι άλλοι συλληφθέντες είχαν υποστηρικτικό ρόλο στο κύκλωμα. Ο 59χρονος αρχηγός είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι προτάσεις ήταν δελεαστικές και οι απατηλές υποσχέσεις κάλυπταν ευρύ φάσμα εργασίας, στην Ευρώπη, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία μέχρι και το Ντουμπάϊ. Αφορούσαν από εξειδικευμένους εργάτες μέχρι θέσεις στελεχών σε εταιρείες και προσέλκυαν από απλούς εργαζόμενους μέχρι πτυχιούχους. Η αστυνομική διερεύνηση ξεκίνησε από μία  καταγγελία που έγινε και από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν ληφθεί 20 καταθέσεις θυμάτων. Στα γραφεία της εταιρείας βρέθηκαν ανάμεσα σε άλλα 2.045 φάκελοι με συμπληρωμένα προσωπικά στοιχεία ατόμων, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να εργαστούν στο εξωτερικό. Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο όμιλος εταιρειών της οδού Λιοσίων 104 απασχολεί τη δικαιοσύνη. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες πρώην εργαζομένων αλλά και πελατών, οι οποίοι εξαπατήθηκαν. Μάλιστα, 234 άτομα που είχαν πέσει θύματα, όπως υποστηρίζουν, των εταιρειών έφτιαξαν την ομάδα στο Facebook «Όμιλος… Λιοσίων 104 – Η μεγάλη απάτη».

Ο Μάριος Χατζηιωάννου είχε πάει για δουλειά σε μία από τις εταιρείες του ομίλου που εδρεύει στην οδό Λιοσίων 104, το 2012. Οι προοπτικές ήταν καλές, αφού στην αρχή του υποσχέθηκαν βασικό μισθό, περίπου 800 ευρώ και ποσοστά από τις πωλήσεις. «Πήγα αρχικά για τη θέση του κούριερ, μου είπαν, όμως, ότι έχει καλυφθεί. Με ρώτησαν εάν ενδιαφέρομαι για θέση τηλεφωνητή. Ήμουν άνεργος και είχα παιδί, γι’ αυτό και δέχτηκα», λέει στα «ΝΕΑ». Πολύ νωρίς, όμως, στις τέσσερις πρώτες μέρες κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Όταν ζήτησα τα τέσσερα μεροκάματά μου, δε μου έδωσαν παρά μόνο μία πλαστή – βεβαιωμένα – απόδειξη πληρωμής.

»Κι από τότε ξεκίνησα ένα δικαστικό αγώνα κατά της εταιρείας. Πήγα στα κεντρικά του ΣΔΟΕ, στο ΙΚΑ της περιοχής και διαπίστωσα ότι οι “υπεύθυνοι” του ομίλου έχουν πολλές καταγγελίες εις βάρος τους», εξηγεί ο κ Χατζηιωάννου, ο οποίος παραμένει άνεργος. Τα μέλη της ομάδας δέχονται καθημερινά τηλεφωνήματα από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εξαπατηθεί. «Με παίρνουν πέντε τηλέφωνα την ημέρα άτομα, τα οποία έχουν πληρώσει 160 ή 180 ευρώ για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό και ένα χρόνο μετά δεν έχουν καμία απάντηση».

Η Ιωάννα Αυλωνίτη εργάστηκε στην εταιρεία για τρεις μήνες. «Το πόστο που ανέλαβα ήταν τηλεφωνήτρια και προωθούσα συσκευή εξοικονόμησης ενέργειας. «Στις τέσσερις μέρες μου έδωσαν προαγωγή και με έκαναν υπεύθυνη τμήματος. Ρωτούσα για το πότε θα πληρωθούμε αλλά με καθησύχαζαν, λέγοντας ότι θα πληρωθούν πρώτα οι υπάλληλοι και μετά εμείς. Πέρασαν δυόμισι μήνες και όλο έλεγα “και τώρα θα πληρωθούμε” αλλά τίποτα. «Μου ανακοίνωσαν ότι θα πάρω κι άλλη προαγωγή και θα είχα δικό μου γραφείο. Πλέον αρμοδιότητά μου θα ήταν να μπαίνω στις διάφορες ιστοσελίδες, όπου δυσαρεστημένοι και εξαπατημένοι πρώην εργαζόμενοι έγραφαν κατά της επιχείρησης, και με διαφορετικά κάθε φορά ονόματα να γράφω πόσο καλές είναι οι συνθήκες εργασίας και πόσο αξιόπιστη είναι η εταιρεία», λέει.

Τότε ήταν που μπήκε στο Internet και διάβασε όλα όσα γράφονταν για την εταιρεία και τις καταγγελίες που είχαν κάνει. «Αμέσως ζήτησα τα δεδουλευμένα μου, είχα ανάγκη τα χρήματα, θα μου έκοβαν το ρεύμα. Αντί για μισθό, όμως, έλαβα απειλές», λέει η κ Αυλωνίτη.

Πηγή: www.tanea.gr

ΙΙ. Λείπει η γάτα και … χορεύουν οι απατεώνες στη Λιοσίων 104!!!

Δεν πρόκειται για προσφιλή μου συνήθεια να ξεσκεπάζω απατεώνες… αν και είναι η δεύτερη φορά που χρησιμοποιώ τα κείμενά μου για να το κάνω.. σύμπτωση; Υπερβάλλουσα ευαισθησία; Δεν έχει όμως καμία σημασία…

Σημασία έχει ότι αυτή ακριβώς την εποχή που ο δείκτης της ανεργίας κτυπάει κόκκινο, κάποιοι θεωρούν ότι είναι αυτή ακριβώς η εποχή για να εκμεταλλεύονται εργαζόμενους που εκλιπαρούν για μια θέση στον ήλιο…

Σήμερα λοιπόν το πρωί, μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία με φιλικό άτομο που ψάχνει για εργασία, ενημερώθηκα για «όμιλο εταιριών» που εδρεύει στην οδό Λιοσίων 104… τώρα όμιλος εταιριών είναι σχετικό… για αγέλη μαϊμούδων εταιριών μου φαίνεται μάλλον… και η οποία εκμεταλλεύεται την ανάγκη προς εργασία εκατοντάδων ανθρώπων καθημερινά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή:

Καταρχήν η συγκεκριμένη εταιρία έχει πάνω από 30 καταχωρήσεις αγγελιών στην εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία για διάφορες ειδικότητες (γραμματείς, διευθυντικά στελέχη, υπάλληλους γραφείου, τηλεφωνήτριες) με διαφορετικά τηλέφωνα πάντα αλλά που όλα αρχίζουν με το «μαγικό» αριθμό 211 9892… και διαφορετικά μόνο τα 3 τελευταία ψηφία του αριθμού.

Αν ψάχνεις για κάποια συγκεκριμένη θέση τότε σου λένε ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη κι ότι ψάχνουν για υπαλλήλους γραφείου… βλέπε τηλεφωνικές πωλήσεις.

Η τακτική είναι η ίδια.. παίρνεις τηλέφωνο, σου κλείνουν αμέσως ραντεβού, ταχεία εξυπηρέτηση βλέπετε…. πηγαίνεις… υποτίθεται ότι πρέπει να εκπαιδευτείς ( εν τω μεταξύ δεν πληρώνεσαι)… σου τάζουν λαγούς, πετραχήλια, δήθεν συμβάσεις αορίστου χρόνου με ψιλά γράμματα, δεν διευκρινίζουν όρους εργασίας… για ΙΚΑ και τέτοια ούτε συζήτηση… αν ξαναπάς την επόμενη ημέρα.. υπάρχουν κάμερες ασφαλείας, οι όποιες συνομιλίες καταγράφονται, η πόρτα είναι κλειδωμένη και δεν μπορείς να βγεις αν δεν ζητήσεις να σου την ανοίξουν… αν δεν πιάσεις τους καθημερινούς στόχους πωλήσεων δεν παίρνεις τίποτα ανεξαρτήτως αν ήσουν εκεί 8 ώρες… το περιβάλλον είναι εξωφρενικά βρωμερό και τρισάθλιο χωρίς στοιχειώδης κανόνες υγιεινής.. καθαρά τριτοκοσμικό.. και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι υπάρχει συναγερμός.. ναι, καλά ακούσατε.. όλοι είναι ενημερωμένοι ότι όταν ακουσθεί συναγερμός αυτό σημαίνει ότι κάνει ντου επιθεώρηση ή ΙΚΑ ή ότι άλλο και πρέπει ν αφήσεις τα πάντα και είτε να την κάνεις με ελαφρά ή να το παίξεις υποψήφιος εργαζόμενος που περιμένει συνέντευξη… κομμάτι κι αυτό της «συμφωνίας κυρίων» που καλείσαι να αποδεχτείς…

Επειδή είμαι περίεργη γατούλα, να μην ξαναλέμε τα ίδια… το έψαξα λίγο το θέμα.. και ακούσατε ακούσατε… υπάρχουν στο διαδίκτυο χιλιάδες καταγγελίες για τους εν λόγω «κυρίους» σε πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες καθώς και blogs.. ενδεικτικά αναφέρω: inews, zougla, tro-ma-kti-ko blog και πολλά άλλα… για να φανταστείτε δε πόση απελπισία έχει προκαλέσει η εταιρία δολοφόνων ψυχών για την οποία μιλάμε, κάποιος έφτιαξε μέχρι και blog για την εταιρία μόνο αυτή.. δείτε και φρίξτε: http://liosion104.blogspot.com/

Κι όλα αυτά παραπάνω από ένα χρόνο…

Το ότι κράτος δεν υφίσταται το ξέρουμε… γιατί πώς είναι δυνατόν αφού υπάρχουν τόσες πληροφορίες… τόσες καταγγελίες να μην είναι δυνατόν να κλείσει αυτό το τερατούργημα;;;;

Έλεος πια!!!  θα πρέπει να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας για να δούμε άσπρη μέρα σ αυτή τη χώρα;

Λοιπόν για να τελειώνουμε τώρα,

Προς υποψήφιους εργαζόμενους: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ 104.. και τηλέφωνα τύπου… δες παραπάνω

Προς Επιθεώρηση εργασίας, ΙΚΑ, ΣΔΟΕ και ότι άλλο: ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Προς αγαπητούς αναγνώστες: ενημερώστε όσους γνωρίζετε σχετικά ώστε να μην πέσουν στην παγίδα….

Είπαμε όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια… αλλά αυτά δεν είναι ποντίκια… είναι τεράστιοι αρουραίοι, τερατόμορφα κτήνη που εκμεταλλεύονται τον πόνο των χιλιάδων ανέργων σε μια χώρα που βουλιάζει όλο και πιο πολύ, μέρα με τη μέρα…

Άντε γιατί αν δεν κουνηθούμε μόνοι μας, τίποτα δεν θα γίνει σ αυτή τη χώρα μάγκες… τίποτα… κι αφού λείπει η γάτα.. ας γίνουμε εμείς τα μαύρα σκυλιά να τους κατασπαράξουμε.. και τα ποντίκια αλλά και τις βρωμόγατες που κωφεύουν.. ( κατά τα’ άλλα είμαι υπέρ το δέον φιλόζωη.. αλλά με τα ζώα… όχι με τα «κτήνη»).

Άντε γιατί αρκετά συγχύστηκα και σήμερα η γυναίκα…

2011/ Πηγή: aienaristeyein.com

ΙΙΙ.  ΛΙΟΣΙΩΝ – ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ – ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!!

ΚΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ !!! ΜΑΛΛΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΧΑΖΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙΑ!!!!  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ??? ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ !!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ !!!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ  Η ΠΡΩΤΗ  ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ  ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ Η ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ  ….ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ 6-7 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 50 Ε ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ  ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ…..ΟΜΑΔΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ!!! ΧΑΧΑΧΑ
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ……ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ……ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΕΡΟΥΝ ΚΟΨΕ ΦΑΤΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!
Ο ΤΡΙΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΣ …..ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ …..ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ!!!!  ΑΛΛΑ ΤΗ ΛΕΩ???….. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ…….ΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ????
ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΕΡΩ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟ 9.13 ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΟΤΙ ΩΡΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΕΦΕΥΓΕ ….ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ – ΠΑΙΔΙΑ – ΕΓΓΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΡΑΓΕ…….ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ- ΧΩΡΙΣ ΖΩΗ -ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ……ΚΟΙΝΩΣ ΖΟΜΒΙΕ…..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ…..

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΤΩΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ !!! ΤΙ ΚΡΙΜΑ :(((   ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ BINTEO ΤΟΥΣ!!!

 

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.