κορονοιος

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ | Νοσηλευτές με κορονοϊό εξυπηρετούν καρκινοπαθείς

στo Χαρτοφύλακας

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Σε σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός.

Ο κ. Γιαννακός, μιλώντας στο ΟΡΕΝ, ανέφερε ότι στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» υπάρχουν πέντε κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους, οι οποίοι συναναστρέφονται με καρκινοπαθείς στον μαστογράφο. Το ίδιο συνέβη και στον “Ερυθρό Σταυρό”, στο τμήμα του μαγνητικού τομογράφου, όπου υπάρχουν 20 κρούσματα, ενώ 21 προέκυψαν χθες στην κλινική ΩΡΛ του Ιπποκράτειου.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε και για τα νοσοκομεία της Περιφέρειας, και συγκεκριμένα για καρδιολόγο και μία νοσηλεύτρια στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Καλαμάτας, ενώ στο Νοσοκομείο Καστοριάς εννέα άτομα του προσωπικού νοσούν και υπάρχει τεράστιος κίνδυνος.

Πηγή: https://www.dikaiologitika.gr/

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.