ισχυρός

Η θέση του ισχυρού

στo Mind Opener

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

«Η θέση του ισχυρού, δεν είναι η κορυφή, είναι το βουνό. Ένα βουνό μεταβαλλόμενο που κινείται διαρκώς και απαιτεί προσαρμοστικότητα και θέληση.»

Η θέση του ισχυρού, είναι μια θέση που καταλαμβάνεται μόνο από ανθρώπους, οι οποίοι θήτευσαν στα κατώτερα στρώματα. Στα στρώματα, της ταπείνωσης, της αδυναμίας και της απελπισίας. Τα κατώτερα στρώματα της αϋπνίας και των δακρύων.

Η θέση του ισχυρού, δεν είναι παράσημο. Είναι σήμα. Ένα σήμα με ευθύνη και δέσμευση προς τον εαυτό, ότι δεν θα επαναληφθεί φαινόμενο αυτοπροδοσίας. Ένας αγώνας δίχως τέλος, δίχως έπαθλο και δίχως γυρισμό. Μα μονάχα  με μια αίσθηση γαλήνης, ικανοποίησης και απόλυτης ελευθερίας που δεν χρειάζεται καμία σφραγίδα επιβράβευσης ή επιβεβαίωσης.

Η θέση του ισχυρού, δεν είναι η κορυφή, είναι το βουνό. Ένα βουνό μεταβαλλόμενο που κινείται διαρκώς και απαιτεί προσαρμοστικότητα και θέληση.
Είναι μια σύμβαση ατομική και κοινωνικά αντισυμβατική και απρόσιτη.

Η θέση του ισχυρού, καταλαμβάνεται μόνο από συνειδητούς ανίσχυρους και όχι από γελασμένους αγωνιστές, γιατί απαιτεί καθαρά μάτια και ανοιχτά αυτιά.

-γράφει ο Γιώργος Αλεξάνδρου

Πηγή: https://apodyoptes.com

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.