ΚΤΕΟ τεχνικός διευθυντής

Έλα να πάμε στο νησί, το ΚΤΕΟ σου, εγώ κι εσύ

στo Οι ιστορίες σας

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Έφτασε στο inbox του #IFI και όπως πάντα, φτάνει στις οθόνες σας!

#oi_istories_sas
Διηγείται ο «ΚΤΕΑτζης»
Εργοδότης: ΚΤΕΟ στις Κυκλάδες | 2011
Πόστο: Τεχνικός Διευθυντής

Το 2011 δούλευα σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ των Κυκλάδων ως τεχνικός διευθυντής. Εννοείται ότι οι ιδιοκτήτες «ήξεραν τα πάντα» και εγώ τίποτα. Αρκετές φορές μας έπαιρνε τηλέφωνο ο ιδιοκτήτης για να μη κόψουμε αυτοκίνητα γνωστών και φίλων του στον έλεγχο, τα οποία εννοείται ήταν τις περισσότερες φορές σαράβαλα.

Εννοείται πως όταν ξεκίνησα να δουλεύω εκεί, ανακάλυψα ότι είχαν κόψει κάθε συνεργασία με με την εταιρεία που έκανε το μηχανογραφικό σύστημα και έτσι δεν είχαμε καμία τεχνική υποστήριξη.

Εννοείται ότι είχαμε συμφωνήσει 1200 καθαρά, αλλά στα χαρτιά φαινόταν ότι έπαιρνα 600 και τα άλλα 600 μου τα έδιναν μαύρα.

Εννοείται ότι όταν τους έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, πχ. να αγοράσουμε καινούρια φίλτρα για τον αναλυτή καυσαερίων, με κοίταγαν με καχυποψία και πάντα γινόταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε την τελευταία στιγμή.
Όταν η προθεσμία για να περάσουν τα αυτοκίνητα έλεγχο έληξε (δεν υπήρχε ΚΤΕΟ πριν, οπότε έδωσαν προθεσμία 1 χρόνο στα αυτοκίνητα του νησιού να ελεγχθούν) ο ιδιοκτήτης μου είπε να πάμε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσουμε τους μπάτσους να κόβουν κλήσεις.

Όταν ήρθε η μέρα να γίνει αυτό, κάτι για το οποίο ένιωθα άσχημα, μου είπε να πάω μόνος μου.

Όταν πήγα και μίλησα με τον διοικητή μου είπε ότι αν δεν θέλει να έρθει ο ιδιοκτήτης, που γνωρίζονται, γιατί έστειλε εμένα. Εννοείται ότι ο ιδιοκτήτης μου την είπε γιατί δεν έπεισα το διοικητή να κόβει κλήσεις.
Έπρεπε να υπάρχουν 3 ελεγκτές, εγώ και άλλοι 2 σαν μίνιμουμ τεχνικό προσωπικό βάση νόμου.

Ήμουν εγώ και άλλος ένας, με τον τρίτο να είναι Μηχανολόγος με τεχνικό γραφείο, γνωστός του ιδιοκτήτη, ο οποίος έκοβε απόδειξη παροχής υπηρεσιών 100 ευρώ το μήνα και δεν εμφανιζόταν ποτέ, οπότε στα χαρτιά φαινόντουσαν οι 3 ελεγκτές.

Όταν μια μέρα παραιτήθηκα γιατί η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο (είχα ήδη βρει δουλειά στο εξωτερικό), δε μου πλήρωναν τα δεδουλευμένα μου, μέχρι που απείλησα να τους κάνω καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και στο υπουργείο μεταφορών. Τότε μόνο μου έστειλαν τα λεφτά μου, δύο μήνες αφού έφυγα και ενώ ήμουν στο εξωτερικό.

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.