fbpx

Όσα μάθαμε ψάχνοντας για εργασία

Δωρεάν παροχή υπηρεσιών | Yποστήριξη της επαγγελματικής & κοινωνικής δραστηριότητας

στo Εργαλειοθήκη

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Δωρεάν παροχή υπηρεσιών για την εύρυθμη υποστήριξη της επαγγελματικής & κοινωνικής δραστηριότητας για τον αποτελεσματικό περιορισμό της πανδημίας

Δωρεάν λύσεις και εφαρμογές εν μέσω πανδημίας, όπως αναρτήθηκαν στο website του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδος), οι οποίες προσπαθούν συνδράμουν στον περιορισμό των προσωπικών επαφών και κατά συνέπεια, στη μετάδοση του Covid-19.

Στη συγκεκριμένη ενότητα, αναρτώνται οι δωρεάν προσφερόμενες λύσεις και οι επιχειρήσεις, που τις παρέχουν, μαζί με μία σύντομη περιγραφή κάθε λύσης, καθώς και σύνδεσμος που θα παραπέμπει στο portal της αντίστοιχης επιχείρησης, όπου θα μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος (μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επαγγελματίες, ιδιώτες, πολίτες, οργανισμοί, εκπαιδευτικοί οργανισμοί, κ.λπ.) να έχει πρόσβαση σε στοιχεία επικοινωνίας και αναλυτική πληροφόρηση για την αξιοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Παρακάτω η λίστα με τις παρεχόμενες υπηρεσίες ανά επιχείρηση*
(*σε αλφαβητική σειρά)

ΑΠΤ Συστήματα Πληροφορικής
Παροχή
Apt CRM
H Apt έχει αναπτύξει λύση CRM (Customer Relationship Management) η οποία καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης για την παρακολούθηση των πελατών της. Η εφαρμογή παρέχει συνολική παρακολούθηση πελατών (leads, opportunities, offers, orders, complaints, customer requests etc.), αλληλεπίδραση με τους πελάτες σε πραγματικό χρόνο και αυτοματοποίηση επικοινωνίας, δυναμικό και κατανοητό reporting & dashboard, προϋπολογισμό πωλήσεων, προβλέψεις πωλήσεων και live παρακολούθηση στόχων καθώς και χωρική παρακολούθηση πελατών.
https://www.apt.gr/
Athens Technology Center (ATC)
Παροχή
Υπηρεσίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω εικονικής τάξης δωρεάν για 1 μήνα
H Athens Technology Center (ATC), συνεργάζεται με την Blackboard, την εταιρεία-ηγέτη διεθνώς στην ανάπτυξη συστημάτων εργαλείων εκπαίδευσης, τα οποία εξειδικεύονται στις ανάγκες των εκπαιδευτικών οργανισμών κάθε βαθμίδας, και προσφέρει τη δυνατότητα σε σχολεία και εκπαιδευτικούς οργανισμούς κάθε βαθμίδας υπηρεσίες εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης μέσω εικονικής τάξης δωρεάν για 1 μήνα. Οι υπηρεσίες προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας Blackboard Collaborate.
https://www.atc.gr/smarteducation
Avaya
Παροχή
Avaya Spaces
Tο Avaya Spaces είναι μια λύση Cloud Team Collaboration η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν
σε πραγματικό χρόνο μέσω chat, ήχου ή βίντεο και να μοιράζονται αρχεία. Δεν απαιτεί υποδομή Unified Communication παρά μόνο πρόσβαση στο Internet και χρήση του προγράμματος περιήγησης Chrome στο PC και Mac ή εφαρμογής για κινητές συσκευές που θα μπορουν να επικοινωνήσουν από οπουδήποτε και οποτεδήποτε (iOS ή Android).
https://spaces.zang.io

 

Cisco
Παροχές
Cisco Webex
Από την πρώτη στιγμή η Cisco,  επέκτεινε τις δωρεάν παροχές του συστήματος τηλεδιάσκεψης,  Cisco Webex, για να επιτρέψει στους εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τις ομάδες τους και να συνεχίσουν τις επαγγελματικές-εκπαιδευτικές τους δραστηριότητες.
https://www.webex.com/
Cisco Umbrella
Το Cisco Umbrella προστατεύει τους χρήστες από κακόβουλους προορισμούς στο Internet, είτε είναι συνδεδεμένοι είτε όχι. Καθώς παρέχεται μέσω Cloud, το Cisco Umbrella καθιστά εύκολη την προστασία των χρηστών παντού, μέσα σε λίγα λεπτά. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους, για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
https://umbrella.cisco.com/
Duo Security
Το Duo Security επιτρέπει στους οργανισμούς να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών και να επιβεβαιώνουν την ασφάλεια της συσκευής, πριν από τη χορήγηση πρόσβασης σε εφαρμογές. Χρησιμοποιώντας ένα μοντέλο «μηδενικής εμπιστοσύνης», μειώνει τα περιθώρια επίθεσης και τον κίνδυνο. Με αυτήν την προσφορά, οι υπάρχοντες πελάτες μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εξ αποστάσεως εργαζομένων και οι νέοι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
https://duo.com/
Cisco AnyConnect Secure Mobility Client
Ο Cisco AnyConnect Secure Mobility Client εξουσιοδοτεί τους υπαλλήλους να εργάζονται από οπουδήποτε είτε με εταιρικούς φορητούς υπολογιστές είτε με προσωπικές φορητές συσκευές. Παρέχει επίσης την πρόσβαση και τον έλεγχο που οι ομάδες ψηφιακής ασφαλείας χρειάζονται για να ταυτοποιήσουν ποιοι χρήστες και ποιες συσκευές έχουν πρόσβαση στην υποδομή τους. Οι υπάρχοντες πελάτες του AnyConnect μπορούν να υπερβούν το όριο χρήσης τους για να υποστηρίξουν την αύξηση των εργαζομένων εξ αποστάσεως και οι νέοι πελάτες έχουν πρόσβαση σε δωρεάν άδεια.
https://www.cisco.com/c/en/us/products/security/anyconnect-secure-mobility-client/index.html
Classter
Παροχή
Πλατφόρμα Classter
To Classter είναι μια cloud πλατφόρμα διαχείρισης εκπαιδευτικών οργανισμών και δημιουργίας e-learning περιβάλλοντος. Οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί μπορούν μέσω της πλατφόρμας να δημιουργήσουν ένα διαδραστικό περιβάλλον όπου είναι εφικτή η εξ’ αποστάσεως παράδοση διαδασκαλιών και η ανταλλαγή εργασιών και εκπαιδευτικού υλικού μεταξύ διδασκόντων και μαθητών. Παρέχουμε την χρήση της πλατφόρμας ΔΩΡΕΑΝ σε εκπαιδευτικές δομές, ιδιωτικές και δημόσιες, για έως 150 μαθητές μέχρι την 31.05.
https://www.classter.com/el/
cosmoONE
Παροχή
Υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών για Νοσοκομεία & ΟΤΑ
Η cosmoONE, εταιρία του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει στα Δημόσια και Ιδιωτικά Νοσοκομεία και στους ΟΤΑ – Δήμους & Περιφέρειες – που πρέπει να λειτουργούν κάτω από συνθήκες κρίσης και σε περιβάλλον αυξημένου κινδύνου,

τη δυνατότητα ασφαλούς υποστήριξης της επιχειρησιακής τους συνέχειας σε θέματα και διαδικασίες των Προμηθειών τους. H προσφορά της εταιρίας υλοποιείται με τη δωρεάν για τρείς μήνες διάθεση της υπηρεσίας ηλεκτρονικών διαγωνισμών με την ονομασία sourceONE,  που υποστηρίζει, Απ’ ευθείας αναθέσεις, Έρευνες αγοράς (RFI), Αιτήματα Προσφορών (RFP/RFQ) και Διαγωνισμούς (e-tenders)

www.cosmo-one.gr/sourcing_solidarity_gr/
Cosmote
Παροχές
Προσφορά  δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής
Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών της για επικοινωνία και Internet από το κινητό, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 15 GB για 30 ημέρες σε όλους τους πελάτες κινητής, συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής – ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν το δωρεάν πακέτο,  από την Τρίτη 17/3 έως και τις 31/3, μέσα από τις εφαρμογές My COSMOTE App και WHAT’S UP App.
Δωρεάν χρόνος ομιλίας, δεδομένα και SMS στους συνδρομητές σε Ιταλία και Ισπανία
Για τους συνδρομητές της που βρίσκονται στην Ιταλία και την Ισπανία, η COSMOTE παρέχει 300 λεπτά ομιλίας από τις δύο χώρες προς Ελλάδα, 300 SMS και 1GB για δύο εβδομάδες.
COSMOTE TV: Ελεύθερο για όλους μέσω YouTube το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY
Η COSMOTE TV προσφέρει το πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY HD, ελεύθερα για όλους, μέσα από το επίσημο κανάλι της στο YouTube μέχρι και τις 30 Απριλίου. Με πρόγραμμα 24ωρης ροής και High Definition μετάδοση, το COSMOTE HISTORY μέσω YouTube θα προβάλλει επιλεγμένες σειρές ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV και εκπομπές με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για τα παιδιά και τους νέους.
Digimark
Παροχή
Δωρεάν Video Conference
Η Digimark ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της 3CX, και βλέποντας την έκτακτη ανάγκη στον εργασιακό χώρο για εργασία εξ΄ αποστάσεως, προσφέρει Δωρεάν Video Conferencing μέσα από ένα απλό internet browser
https://digimark.gr/free-video-conference/
Forthnet
Απεριόριστες κλήσεις προς κινητά σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της
Για τις αυξημένες ανάγκες των συνδρομητών για επικοινωνία, επεκτείνει για ένα μήνα τη δυνατότητα απεριορίστων κλήσεων και προς κινητά σε όσους συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας δεν είχαν ήδη αυτή την παροχή.
Τα κανάλια Novacinema διαθέσιμα σε όλες τις οικογένειες που είναι συνδρομητές της
Δίνει τη δυνατότητα, και σε όσους ιδιώτες συνδρομητές δεν είχαν πρόσβαση στο κινηματογραφικό περιεχόμενο της, να απολαύσουν δωρεάν για ένα μήνα τα κανάλια Novacinema, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό με κορυφαίο παιδικό περιεχόμενο, βραβευμένες ταινίες, τα blockbuster από μεγάλα studio του Hollywood και δημοφιλείς ξένες σειρές. Και όλα αυτά φυσικά οι συνδρομητές μπορούν να τα απολαύσουν όποια ώρα και ημέρα επιθυμούν μέσα από τις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO.
Hewlett Packard Enterprise
Παροχές
Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας της Ελληνικής κυβέρνησης DigitalSolidarityGR και μετά τις σχετικές εγκρίσεις από τα κεντρικά της Αμερικής η Hewlett Packard Enterprise (HPE) Ηellas προσφέρει για χρονικό διάστημα 6 μηνών υπολογιστική υποδομή αποτελούμενη από Servers με περισσότερους από 400 επεξεργαστικούς πυρήνες και 6,5ΤΒμνήμης, κεντρικό αποθηκευτικό σύστημα Hybrid Flash χωρητικότητας 150ΤΒ, και δικτυακή υποδομή 10Gbps για την κάλυψη επειγουσών αναγκών κρατικών φορέων που έχουν προκύψει από την πανδημία του Covid-19. H HPE θα αναλάβει την εγκατάσταση και συντήρηση της υποδομής με εξειδικευμένος μηχανικούς χωρίς κόστος. Το σύστημα είναι άμεσα διαθέσιμο προς παράδοση.
IBM ΕΛΛΑΣ
Παροχές
ΙΒΜ Watson Media
Η IBM προσφέρει δωρεάν πρόσβαση για 90 ημέρες στη σουίτα λύσεων Video Streaming και Enterprise Video Streaming για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους αντιμετωπίζοντας όσο το δυνατόν
λιγότερα προβλήματα, σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο. Οι εταιρείες, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταδώσουν εκδηλώσεις σε δημόσια ακροατήρια ή να μεταδώσουν μια εκδήλωση στην οποία θα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και 20.000 χρήστες.
http://watson.media.ibm.com/WD_IWM_Extended_Free_Trial_2020LP.html 
IBM Cloud Virtual Servers
Για την υποστήριξη των επιχειρήσεων και την επιχειρησιακή τους συνέχεια, η IBM προσφέρει δωρεάν εικονικούς διακομιστές (virtual servers) σε εικονικό ιδιωτικό νέφος (virtual private cloud) στο ΙΒΜ Cloud, αξίας έως 500 δολαρίων, για χρονική περίοδο τριών (3) μηνών, σε επιλεγμένα Data Centers  σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και Ευρωπαϊκών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό IBM2020 στην πλατφόρμα IBM Cloud για να ενεργοποιήσουν την πίστωση
https://cloud.ibm.com

 

ΙΒΜ Aspera on Cloud
Το IBM Aspera on Cloud είναι λύση που επιτρέπει την αποστολή αρχείων και μεγάλών σετ δεδομένων με ταχύτητα και ασφάλεια. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται η ανάπτυξη συγκεκριμένης υποδομής ούτε η διαμόρφωση ειδικού δικτύου. Οι χρήστες, αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσα σε μερικά λεπτά, μπορούν αμέσως να ξεκινήσουν να στέλνουν και να λαμβάνουν αρχεία οποιουδήποτε μεγέθους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στο IBM Aspera on Cloud έως τις 30 Απριλίου 2020. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για 90 ημέρες χωρίς καμία χρέωση
https://www.ibm.com/account/reg/us-en/signup?formid=urx-43390 
Intersys
Παροχές
uniFLOW
Aναγνωρίζοντας ότι δεν είναι εφικτό όλες οι επιχειρήσεις να υποστηρίξουν την τηλεργασία η Intersys παρέχει δωρεάν για 90 ημέρες το λογισμικό uniFLOW. To uniFLOW είναι ένα λογισμικό για πολυμηχανήματα το οποίο επιτρέπει στους χρήστες την ανέπαφη εκτύπωση και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ασφάλεια των εγγράφων σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της δωρεάν παροχής uniFLOW είναι η κατοχή Canon πολυμηχανήματος/εκτυπωτή συμβατό με το λογισμικό.
https://mailchi.mp/intersys.gr/freeuniflow
IpHost
Παροχή
ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ e-learning
Δωρεάν τα απαραίτητα μέσα για σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’αποστάσεως εκπαίδευση με τη χρήση του
Moodle LMS και του BigBlueButton™.
https://e-lessons.gr/
iservices
Παροχή
Δωρεάν χρήση e-learning εφαρμογών
Η iservices προσφέρει δωρεάν χρήση e-learning εφαρμογών ασύγχρονης και σύγχρονης εκπαίδευσης για επιπλέον τρεις μήνες σε εκπαιδευτικούς ή άλλους οργανισμούς ή δωρεάν φιλοξενία επιπλέον έξι μηνών – σε συνεργασία με την εταιρία Hosting Angellight, για εξειδικευμένες e-learning εφαρμογές, ιστοσελίδες, e-shop, delivery εφαρμογές που θα σχεδιάσουμε για οποιαδήποτε επιχείρηση, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής
ευθύνης και της ένδειξης αλληλεγγύης.
https://iservices.gr/blog/2020/03/27/prosfora-dwrean-uphresiwn-diadiktuou-logw-ektaktwn-metrwn/
iSOL.gr
Παροχή
ΔΩΡΕΑΝ WebSite Builder
Δωρεάν λύση κατασκευής web site εύκολα και γρήγορα χωρίς τεχνικές γνώσεις. Ιδανικός για προσωπικά, εταιρικά και e-commerce sites με διαδραστικό βοηθό στα Ελληνικά.
https://www.isol.gr/builder
Lancom
Παροχές
Δωρεάν υπηρεσιών Cloud, Firewall & VPN
Η Lancom προσφέρει δωρεάν ως και 4 μήνες στις επιχειρήσεις της χώρας, την μεταφορά όλων των εταιρικών workloads τους (π.χ. CRM, ERP) στους dedicated Cloud Server των ιδιόκτητων Ελληνικών Data center της. Ως πρωτοπόρος εταιρεία στις λύσεις Cloud στη χώρα και θέλοντας να διευκολύνει τις εταιρείες που συνεχίζουν το έργο τους ενεργοποιώντας την τηλεργασία, θα  παρέχει εκτός των server, και τις απαραίτητες VPN συνδέσεις, ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της επιχείρησης. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες αφορούν: Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Υπηρεσίες μετάβασης, Cloud Server, VPN Accounts, Firewall, Unlimited Traffic για κάθε server και Full 24/7/365 support με δωρεάν ενεργοποίηση έως τις 20 Απριλίου. Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρήσεις, εκτός των υφισταμένων πελατών της Lancom και μετά το πέρας της, θα υπάρξει προνομιακή χρέωση.Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης: Ως 2 server και ως 50 VPN Accounts. (Επιπλέον ανάγκες θα καλύπτονται με προνομιακές χρεώσεις)
https://www.lancom.gr/contact/
Microsoft
Παροχές
Σουίτα Υπηρεσιών Office 365 Ε1
Η Microsoft διαθέτει δωρεάν για 6 μήνες τις συνδρομητικές διαδικτυακές υπηρεσίες της πλατφόρμας Office 365 για κυβερνητικούς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις. Η προσφερόμενη σουίτα υπηρεσιών Office 365 Ε1 διαθέτει, μεταξύ άλλων, κόμβο τηλε-συνεργασίας για συνομιλίες, ανταλλαγή περιεχομένου και τηλεδιασκέψεις με ήχο και εικόνα υψηλής ευκρίνειας (Microsoft Teams), υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Microsoft Exchange Online), εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου (Microsoft SharePoint Online), αποθήκευση και διαμοιρασμό αρχείων (Microsoft OneDrive for Business) καθώς και τις παραδοσιακές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου στη διαδικτυακή έκδοσή τους (Microsoft Office Web Apps).
https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/blog/2020/03/05/our-commitment-to-customers-during-covid-19/
Microsoft Teams
Για τις μικρότερες επιχειρήσεις αλλά και όλους τους πολίτες προσφέρεται δωρεάν, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, ο κόμβος τηλε-συνεργασίας (Microsoft Teams).
https://products.office.com/en-ww/microsoft-teams/free?market=af
Melapus
Παροχή
Δωρεάν τηλεϊατρική για Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Δωρεάν χρήση του λογισμικού τηλε-ιατρικής μας, για τους επόμενους 3 μήνες στα δημόσια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, για να χρησιμοποιηθεί από ιατρούς των περισσοτέρων ειδικοτήτων για τη συνταγογράφηση, εκτίμηση, ενημέρωση, ευπαθών ομάδων και χρόνιων ασθενών.
https://melapus.com/
OMNINET
Παροχές
Eικονικό τηλεφωνικό κέντρο
Για την καλύτερη υποστήριξη των επιχειρήσεων προσφέρουμε έως 30 Απριλίου τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ λειτουργίας εικονικού τηλεφωνικού κέντρου για έως 50 συμμετέχοντες. Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωσή τους και την εργασία των υπαλλήλων από το σπίτι τους. Η υπηρεσία υποστηρίζει και τη λήψη φαξ (και αποστολή του σε email).
www.omnivoice.eu
Δωρεάν φορητότητα
Για εύκολη και γρήγορη υλοποίηση της παραπάνω λειτουργίας, θα είναι έως 31 Μαρτίου δωρεάν η φορητότητα (χωρίς υποχρεωτική ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου) για την εύκολη και γρήγορη μεταφορά (ακόμα και για μικρό χρονικό διάστημα) στην υπηρεσία μας.
www.omnivoice.eu
Δωρεάν υπηρεσία τηλεδιάσκεψης
Στους γιατρούς δωρεάν την υπηρεσία τηλεδιάσκεψης (είτε μόνο τηλεφωνική είτε και με εικόνα) μέσω της οποίας μπορούν να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και να διοργανώσουν ομάδες εργασίας.
www.omnivoice.eu
Open Technology Services
Παροχές
EasyPay
To EasyPay είναι μία σύγχρονη  Web εφαρμογή ηλεκτρονικής πληρωμής & είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών. Μέσω του EasyPay o Πολίτης ενημερώνεται άμεσα για τις βεβαιωμένες του οφειλές, πληρώνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας χωρίς την ανάγκη Web Βanking και έχει πλήρες ιστορικό των ηλεκτρονικών του πληρωμών. Ταυτόχρονα ο Φορέας ενημερώνεται άμεσα για τις πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί.
https://ots.gr/
SEPA
Το SEPA είναι το κοινό ευρωπαϊκό πρότυπο για την ανταλλαγή αρχείων με σκοπό την εκτέλεση πληρωμών. Η προσφερόμενη εφαρμογή ηλεκτρονικής πληρωμής προμηθευτών μέσω SEPA, δίνει τη δυνατότητα αποστολής  καταστάσεων πληρωμής σύμφωνα με το εν λόγω πρότυπο, για την αυτόματη πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων (ομαδικές πληρωμές – εντολές μεταφοράς), χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία εκπροσώπου του Φορέα στην Τράπεζα.
https://ots.gr/
Regate
Παροχή
Regate Effective B2B
Το Regate Effective B2B απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις που έχουν σταθερό πελατολόγιο και το οποίο εξυπηρετούν τηλεφωνικώς ή με ΦΑΞ. Παραδείγματα περιλαμβάνουν συνεργάτες δικτύου χονδρικής, χονδρέμποροι, προμηθευτές μη συνταγογραφούμενων σκευασμάτων σε φαρμακεία, κλπ. Καλύπτει τη σχέση μεταξύ δυο επιχειρήσεων με τη χρήση της τεχνολογίας. Το Regate Effective B2B βοηθάει μια επιχείρηση να επιτρέψει την παραγγελιοληψία των πελατών της μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον με τη χρήση Internet Browser (Chrome, Firefox, κλπ).
https://www.regate.gr/solidarity
SAP
Παροχή
SAP Ariba discovery
Το SAP Ariba discovery αποτελεί μέρος, του μεγαλύτερου επιχειρηματικού δικτύου της SAP, Ariba Network, παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερους από 4 εκατομμύρια συνεταίρους παγκοσμίως, σε παραπάνω από 190 χώρες. Μέσω του Ariba discovery είναι δυνατή η δημιουργία δημόσιας καταχώρισης για την αναζήτηση αγαθών ή υπηρεσιών από τους πελάτες, με σκοπό την αυτόματη αντιστοίχιση με κατάλληλους προμηθευτές υψηλών προδιαγραφών. Οι προμηθευτές αντίστοιχα, έπειτα από την εγγραφή τους θα αντιστοιχισθούν με κατάλληλους πελάτες και αφού ενημερωθούν για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, μπορούν να απαντήσουν στις εταιρίες που έχουν αντιστοιχισθεί, δημιουργώντας νέες σχέσεις και επεκτείνοντας την επιχείρησή τους.
*Ισχύει έως 30/06/2020 κάνοντας χρήση του κωδικού promo, SAPARIBA2020.
https://my.ariba.com/Discovery.html
Remote Work Pulse
Το Remote Work Pulse βοηθά τις επιχειρήσεις να αντιληφθούν το πως αντιδρούν οι εργαζόμενοι και τι υποστήριξη θα χρειαστούν για να προσαρμοσθούν στις νέες συνθήκες και να μπορέσουν να συνεχίσουν να εργάζονται παραγωγικά χωρίς τη φυσική τους παρουσία στο χώρο εργασίας.
https://www.qualtrics.com/here-to-help/
Concur TripIt Pro
Για οργανισμούς των οποίων οι εργαζόμενοι πρέπει να ταξιδέψουν,η λύση  Concur TripIt τους επιτρέπει να μείνουν ενημερωμένοι (αλλαγές πτήσεων, θυρών, τιμών κλπ). Μέχρι τις 31 Μαρτίου οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί sign up  και να κατεβάσει την εφαρμογή για έξι μήνες.
https://tripit.com/web/covid-19-update/
SAP Litmos
Η λύση SAP Litmos δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να παρέχουν εξ αποστάσεως εκπαίδευση στους ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με πελάτες. Στα πλαίσια των εκτάκτων συνθηκών που βιώνουμε η SAP πάρεχει δωρεάν μέχρι τέλος Ιουνίου τo εκπαιδευτικό περιεχόμενο “Remote Readiness and Productivity Academy” που αναλύει βέλτιστες πρακτικές για εξ’ αποστάσεως εργασία
https://remote-readiness.litmos.com/global-signup?ReturnUrl=%2fhome%2fdashboard.
Ruum by SAP
Μία εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης έργων και ταυτόχρονα ένα εργαλείο συνεργασίας για τη βελτιστοποίηση διαδικασιών. Εχουν δημιουργηθεί  2 λίστες ελέγχου με βάση τα πρότυπα του the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) ώστε οι εταιρείες και οι εργαζόμενοι να προετοιμασθούν κατάλληλα για τον COVID-19.
https://www.ruumapp.com/blog/covid-19-response-removing-barriers-for-remote-work
Socialinnov
Παροχές
Δωρεάν μαθήματα
Η Socialinnov, έχοντας ως βασικό στόχο την μείωση του ψηφιακού αναλφαβητισμού και την οικοδόμηση καλύτερων μαθησιακών εμπειριών για την εκπαίδευση των νέων ή άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων, προσφέρει πλέον όλα τα μαθήματα που απευθύνονται σε δασκάλους και καθηγητές σχετικά με τη χρήση νέων εργαλείων στην εκπαίδευση, εντελώς δωρεάν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.
www.techtalentschool.gr
SOFTONE
Παροχές
Prosvasis GO
Η SOFTONE παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε μικρή επιχείρηση και ελεύθερο επαγγελματία να χρησιμοποιήσει εντελώς δωρεάν -και για 3 μήνες- τη web εφαρμογή Prosvasis GO. Το Prosvasis GO συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζονται οι σύγχρονες μικρές επιχειρήσεις (και οι λογιστές τους) για την online διεκπεραίωση των εργασιών τους, από την έκδοση και αποστολή ηλεκτρονικών τιμολογίων και την καταγραφή εσόδων και εξόδων έως τη δημιουργία αναφορών, την οργάνωση εργασιών και τον έλεγχο αποθεμάτων.
https://go.prosvasis.com/
SPACE HELLAS
Παροχές
Microsoft Teams
H SPACE HELLAS S.A. ως CSP συνεργάτης της Microsoft συμβάλει στην κίνηση #ΜένουμεΣπίτι προσφέροντας τη  δυνατότητα άμεσης ενεργοποίησης στους πελάτες της του Teams, «Δωρεάν» για 6 μήνες, παρέχοντας μέχρι και 1.000 άδειες ανά οργανισμό.
https://bit.ly/2xl8FHS
Vodafone
Παροχές
στους ιδιώτες:
400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας
400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα σταθερής για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών
50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost
στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις:
400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας
400᾽ δωρεάν λεπτά ομιλίας σε όλα τα προγράμματα ADSL και VDSL για κλήσεις από το σταθερό προς κινητά

στην Ελλάδα και διεθνή σταθερά 47 χωρών

50% έκπτωση σε όλα τα συμπληρωματικά πακέτα δεδομένων κινητής Giga Boost
Vodafone Smart Working
το πρόγραμμα Vodafone Smart Working με δωρεάν τους τρεις πρώτους μήνες, έτσι ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ακόμα και όταν όλα τα στελέχη πρέπει να εργαστούν από το σπίτι.
στην οικογένεια και τα παιδιά:
Vodafone TV
δωρεάν πρόσβαση για τους συνδρομητές του βασικού πακέτου του Vodafone TV στο σύνολο του παιδικού  περιεχομένου της υπηρεσίας για τους επόμενους τρεις μήνες
Brainy
αποκλειστικές προσφορές για πρόσβαση στην πλατφόρμα μάθησης Brainy
https://www.vodafone.gr/brainy
STEM
δωρεάν STEM μαθήματα και δημιουργική απασχόληση μαθητών με DIY δραστηριότητες, μέσω της ψηφιακής
εκπαιδευτικής πλατφόρμας του Ιδρύματος Vodafone
https://www.vodafonegenerationnext.gr
Wind
Παροχές
στους ιδιώτες  συμβολαίου, καρτοσύνδεσης και καρτοκινητής:
15 GB & 1500 λεπτά
1500′ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND
που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία
στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις:
15 GB & 1500 λεπτά
1500′ προς Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ & 1500 MB σε όλους τους συνδρομητές WIND
που βρίσκονται στην Ιταλία και στην Ισπανία
WIND One Pro Voice conferencing
Υπηρεσία WIND One Pro Voice conferencing μέσω της οποίας με έναν τηλεφωνικό αριθμό κι έναν κωδικό μπορεί εύκολα και γρήγορα να πραγματοποιηθεί φωνητική διάσκεψη με έως και 30 συμμετέχοντες

 

Πηγή: http://www.sepe.gr/gr/content/coronavirus/

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Φρέσκα άρθρα στο Εργαλειοθήκη

Στην Κορυφή