Απόπειρα Αυτοκτονίας Φαντάρου

Απόπειρα αυτοκτονίας νεαρού φαντάρου | 647 ΜΚ ΤΠ, Λιτόχωρο

στo Mind Opener

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Την Πέμπτη το βράδυ, ο νεαρός συνάδελφος, αφού απομακρύνθηκε από την σκοπιά όπου εκτελούσε υπηρεσία, πήγε στα μπάνια, όπου αποπειράθηκε να Αυτοκτονήσει κόβοντας βαθιά τις φλέβες. Ευτυχώς όμως τον βρήκαν οι συνάδελφοι του.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πολύ κρίσιμες, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα όλη την γύμνια του Στρατού, το αμαρτωλό αυτό οικοδόμημα του Καμμένου και του ΣΥΡΙΖΑ, με ΑΓΕΣ τον Στεφανή.

Ο άτυχος συνάδελφος αφού διακομίστηκε στο ΣΤΕΠ, κρίθηκε σκόπιμο να συνεχίσει για το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκονταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Αλλά δεν υπήρχε ασθενοφόρο.

Το Λιτόχωρο με τόσο Στρατό, με κρίσιμες μονάδες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ.

ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ!

Αντιλαμβανόμενο το ΓΕΣ την κρισιμότητα της κατάστασης και τις ευθύνες του για την Υγεία και την Ζωή του Φαντάρου, σήκωσε ελικόπτερο SUPER PUMA για να τον μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά αυτό που τους νοιάζει, Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ταξιαρχία, Υπουργείο Άμυνας είναι να μην το μάθει το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, να μην πληροφορηθεί ο λαός μας τι συμβαίνει στον Ελληνικό Στρατό.

Αντί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που ωθούν σε Αυτοκτονίες νέα παιδιά που εκτελούν Υποχρεωτικά Στρατιωτική Θητεία, αυτούς τους ενδιαφέρει να διαφυλάξουν το γόητρο του Στρατού και τις καριέρες τους.

Φυσικά υπάρχουν λόγοι, λόγοι σοβαροί:

χώσιμο, ατελείωτες υπηρεσίες, προσβολές και επιθετική συμπεριφορά των στελεχών.

Το παλικάρι που αποπειράθηκε να Αυτοκτονήσει σε 50 μέρες Απολύονταν….

Τι απαντά η διοίκηση της Μονάδας, η Ταξιαρχία και το ΓΕΣ. Αυτοί όλοι κρύβονται.

Τρέμουν γιατί σε λίγες μέρες έρχονται οι Κρίσεις και δεν θέλουν να μαθευτεί τίποτε.

Σαββάτο βράδυ, δύο μέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και ακόμη το ΓΕΣ να βγάλει Ανακοίνωση. Εμείς είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου.

Όχι μόνο εντείνουμε την προσπάθεια μας για ένα Μαζικό και Αποφασιστικό Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον Πόλεμο, τον Εθνικισμό και το Φασισμό.

Αλλά κλιμακώνουμε συνεχώς τους αγώνες μας για την Υπεράσπιση των Δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.

Καλούμε κάθε συνάδελφο που αισθάνεται Αδικημένος και Πιεσμένος να καλεί όποια ώρα κρίνει σκόπιμο το 6932955437.

Συνάδελφοι, γιατί να φτάσουμε στην Αυτοκτονία, όταν αποδεικνύεται καθημερινά ότι με τους αγώνες του Κινήματος των φαντάρων, τις Επιστολές Καταγγελιών μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.
Συνάδελφοι, μην περιμένετε…

Μην κάνετε Κουράγιο και λέτε “άστο θα περάσει”.

Καλέστε το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Ελάτε Μαζί μας να Παλέψουμε.

Πηγή:
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.