fbpx

Όσα μάθαμε ψάχνοντας για εργασία

“Εμείς εδώ είμαστε χύμα”

στo Οι ιστορίες σας

Θέλω να λαμβάνω τα νέα άρθρα του IforINTERVIEW με e-mail.

Στείλε μας την ιστορία σου

Πόλη: Ερμούπολη

Έτος: 2006

Υποψήφια θέση: Υπεύθυνος/η διαφήμισης

Περιγραφή εργοδότη:Υπηρεσίες γραφικών τεχνών

Εditorial

Η συνέντευξη έγινε σε τόσο ήρεμο και φιλικό κλίμα που ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά δεν είμαι σίγουρη αν το είδα στον ύπνο μου ή το έζησα στα αλήθεια. Ο εργοδότης  με υποδέχτηκε φιλικά και μέρος της συνομιλίας μας ολοκληρώθηκε με μία βόλτα στην παραλία του νησιού, με το απαραίτητο καφεδάκι να συνοδεύει τις ερωτήσεις του περί προϋπηρεσίας.

Είχαμε σχεδόν συμφωνήσει σε όλα μέχρι που τον “έπιασα” να κοιτά με κακό μάτι τα ρούχα/παπούτσια μου (παντελόνι συνέντευξης, πουκάμισο, κυριλέ παπούτσια).

– Υπάρχει μία προϋπόθεση για να δουλέψεις μαζί μας.

– Πείτε μου..

– Δε θα μου ντύνεσαι κυριλέ και με φλωροπουκάμισα. Εμείς εδώ είμαστε χύμα. Κοίτα να χαλαρώσεις.

– Δηλαδή να έρθω όπως ας πούμε πάω στη σχολή;

– Να έρθεις ντυμένη πιο επαναστατικά, για να συννενοούμαστε.

Τα συμφωνήσαμε, δώσαμε τα χέρια κι από το επόμενο πρωί όλα τα σκισμένα μου jeans βρήκαν επιτέλους τη δόξα τους. Μακάρι να ήταν τόσο απλά κι ανοιχτόμυαλα τα πράγματα και στις επόμενες  θέσεις που κέρδισα.

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Φρέσκα άρθρα στο Οι ιστορίες σας

Στην Κορυφή