Όσα μάθαμε ψάχνοντας για εργασία

Ζητείται σερβιτόρος | Αν οι αγγελίες εργασίας «είχανε λίγη μπέσα»

στo Lunch break

Έχοντας ήδη καταθέσει την επαναστατική μας πρόταση πριν από μία εβδομάδα, για το πώς πρέπει να γράφονται/δημοσιεύονται οι αγγελίες εργασίας, συνεχίζουμε με αμείωτο ζήλο να σας παραθέτουμε πρότυπα κείμενα αγγελιών. Αν οι εργοδότες άλλωστε λέγανε την αλήθεια, μπορεί να μην έβρισκαν υπαλλήλους άλλα σίγουρα θα συναντούσαν την εκτίμησή μας.

Το εστιατόριο Fate.To.Prosopiko ζητά έμπειρο σερβιτόρο

Με τουλάχιστον 85 χρόνια προϋπηρεσία για να μπορούμε να του λέμε τι να κάνει και πώς να το κάνει όλοι εμείς που δεν έχουμε σερβίρει ούτε τον εαυτό μας.

Απαραίτητα προσόντα:

Να μπορεί να εξυπηρετεί όλο το μαγαζί ταυτόχρονα γιατί μπορεί να είμαστε 146 τ.μ. με 50 τραπέζια, αλλά πού να βρούμε λεφτά για δεύτερο σερβιτόρο;
Αναλογίες μοντέλου και μυαλό μαθηματικού.

Θα εκτιμηθούν οι ξένες γλώσσες λόγω τουριστικής περιοχής:

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ξέρει 7 γλώσσες, ακόμα και ελληνικά αφού εμείς ούτε τη μητρική μας δε μπορούμε να μιλήσουμε σωστά.

Ευελιξία και προσαρμοστικότητα:

Εκτός από σέρβις θα πρέπει να καθαρίζει το μαγαζί, τις τουαλέτες, τους πάγκους εργασίας, να κάνει ταμείο, να πακετάρει, να καθοδηγεί τα ντελίβερι, να μας μεγαλώσει τα παιδιά και να τετραγωνίσει τον κύκλο.
Θα προτιμηθεί άψογη προσαρμοστικότητα στις προσβολές του αφεντικού και στα παράπονα των πελατών που τους πήγαμε προχθεσινές φακές και μαραμένα λαχανικά.

Φιλικό περιβάλλον:

Εδώ είμαστε σαν οικογένεια. Αυτό σημαίνει ότι θα παραγνωριστούμε, όπως οι συγγενείς στις οικογενειακές πολυκατοικίες.

Επιπλέον προσόντα:

Να μπορεί να πουλήσει οτιδήποτε υπάρχει στο μαγαζί με ταλέντο εφάμιλλου εκείνου που θα πουλούσε πάγο σε έναν Εσκιμώο.

 

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Γράφει η V for Vallia

Cover artwork by Μαριάννα η Βρωμόστομη

 

© I for Interview team

Σε περίπτωση που επιλέξατε να αναδημοσιεύσετε κάποιο κείμενό μας στο δικό σας site, σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων για την προτίμηση! Ωστόσο,  να σας υπενθυμίσουμε το πόσο ευχάριστο και δίκαιο είναι να ακολουθούνται οι δεοντολογικοί κανόνες που ορίζουν τη σωστή και λειτουργική αναφορά στην αρχική  πηγή ( δλδ. αναγραφή πλήρους ονόματος του site μας και ενεργό link που ανακατευθύνει στο πρωτότυπο άρθρο). Με τον τρόπο αυτό αναγνωρίζετε τον κόπο και τη δουλειά μας και σας ευχαριστούμε διπλά!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Φρέσκα άρθρα στο Lunch break

Κόκκινο

Κάθε βράδυ διαβάζω την Joan Didion να γράφει για το θάνατο και

Το μεσαίο δάχτυλο

Από τον Αντώνη Αντωνάκο Αρκετοί άνθρωποι αγαπούν το κουτσομπολιό και τρέφονται απ’
Στην Κορυφή