Αμάντα Πατσοπούλου
Αμάντα Πατσοπούλου

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα και έχω φτάσει στο σημείο όπου αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν έπρεπε να εργαζόμαστε κάθε μέρα. Κι ας σπούδασα Μηχανικός Σχεδίασης, τελικά συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μπορείς να είσαι ό,τι δηλώσεις εκτός από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Έτσι μετά από συνεντεύξεις, προσλήψεις, αποχωρήσεις και άλλα δεινά, εργάζομαι σήμερα ως υπάλληλος σε ναυτιλιακή εταιρεία. Ένα πρωινό διάλεξα το κόκκινο χάπι του matrix και εγένετo IforINTERVIEW. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα σχολάω τόσο νωρίς ώστε να μπορώ να διαθέτω το χρόνο που αρμόζει σε έναν σκύλο.

Τίνα Μπαρμπάτσαλου
Τίνα Μπαρμπάτσαλου

Γεννήθηκα μ’ ένα γιατί, 9 και 13, την ώρα που οι πλανήτες μου ζητούσαν ανεργία (απ’ τον ΟΑΕΔ ντε). Μηχανικός πληροφορικής στο επάγγελμα, αλλά μέχρι να βγάλω τη σχολή πέρασα από ιδιαίτερα, Dj-λίκια, ένα μίνι μάρκετ και κάμποσα που δε θυμάμαι. Είπα να μη ζητήσω δουλειά για τρεις κι εξήντα, και απελπισμένη από την κατάσταση στην Ελλάδα την έκανα για διδακτορικό εις τας Πορτογαλίας, ελπίζοντας να διδάξω σε μελλοντικούς (θέλω να πιστεύω μη) ανέργους.

Κώστας Χασιώτης
Κώστας
Χασιώτης

Σε γενικές γραμμές αν πρέπει να με βρεις κάπου θα είμαι στην Καλαμπάκα όταν δηλαδή δεν «έχω πάρει τα βουνά» ή άλλα δύσβατα μονοπάτια. Όταν δε τρέχω να προλάβω τα deadlines, τρέχω με τα αθλητικά μου σε μαραθώνιους. Σχεδιάζω ιστοσελίδες, βλέπω κώδικα όπου κι αν κοιτάξω γύρω μου και ονειρεύομαι πως μια μέρα θα βγω από το matrix.

Νίκος Βραχασωτάκης
Νίκος
Βραχασωτάκης

Γεννήθηκα στις αρχές του ’90 στον Πειραιά, από μια μάνα και έναν πατέρα. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω δικηγόρος αλλά οι γονείς και οι φίλοι μου έλεγαν πως δεν θα τα καταφέρω. Τελικά όντως δεν έγινα δικηγόρος. Είμαι ένας συγκρατημένα απαισιόδοξος άνθρωπος που στο δίλημμα «μισογεμάτο ή μισοάδειο ποτήρι» δεν βλέπει καν το ποτήρι. Μιλάω 78 ξένες γλώσσες, τις περισσότερες από τις οποίες επινόησα ο ίδιος.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Παναγιώτης
Σπυρόπουλος

Χούλιγκαν με αναρχοκομμουνιστικές καταβολές που προσπαθεί να αποτινάξει τις μικροαστικές συνήθειες και να φτιάξει μια «καινούργια κοινωνία άλληνε»

Οι συνεργάτες μας

Βαγγέλης Βαΐτσης
Βαγγέλης
Βαΐτσης
Κατιάνα Σφύρλα
Κατιάνα
Σφύρλα

thank-you

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Βασίλη Καϊτσιώτη, τη Σίλια Αρλέτη, τη Γεωργία Νικολακοπούλου, τον Μάνο Αλιμπέρτη και την Πηνελόπη Ευαγγέλου για τη βοήθεια και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

20151012_561bac6b7f711

contact@iforinterview.com