Αμάντα Πατσοπούλου
Αμάντα Πατσοπούλου

Ζω και εργάζομαι στην Αθήνα και έχω φτάσει στο σημείο όπου αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο κόσμος αν δεν έπρεπε να εργαζόμαστε κάθε μέρα. Συνειδητοποίησα ότι στη ζωή μπορείς να είσαι ό,τι δηλώσεις εκτός από αυτό που πραγματικά θα ήθελες να είσαι. Μετά από συνεντεύξεις, προσλήψεις, αποχωρήσεις και πολλά χρόνια εργασίας, ένα πρωινό διάλεξα το κόκκινο χάπι του matrix και εγένετo IforINTERVIEW. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα σχολάω τόσο νωρίς ώστε να μπορώ να διαθέτω το χρόνο που αρμόζει σε έναν σκύλο.

Τίνα Μπαρμπάτσαλου
Τίνα Μπαρμπάτσαλου

Γεννήθηκα μ’ ένα γιατί, 9 και 13, την ώρα που οι πλανήτες μου ζητούσαν ανεργία (απ’ τον ΟΑΕΔ ντε). Μηχανικός πληροφορικής στο επάγγελμα, αλλά μέχρι να βγάλω τη σχολή πέρασα από ιδιαίτερα, Dj-λίκια, ένα μίνι μάρκετ και κάμποσα που δε θυμάμαι. Είπα να μη ζητήσω δουλειά για τρεις κι εξήντα, και απελπισμένη από την κατάσταση στην Ελλάδα την έκανα για διδακτορικό εις τας Πορτογαλίας, ελπίζοντας να διδάξω σε μελλοντικούς (θέλω να πιστεύω μη) ανέργους.

Κώστας Χασιώτης
Κώστας
Χασιώτης

Σε γενικές γραμμές αν πρέπει να με βρεις κάπου θα είμαι στην Καλαμπάκα όταν δηλαδή δεν «έχω πάρει τα βουνά» ή άλλα δύσβατα μονοπάτια. Όταν δε τρέχω να προλάβω τα deadlines, τρέχω με τα αθλητικά μου σε μαραθώνιους. Σχεδιάζω ιστοσελίδες, βλέπω κώδικα όπου κι αν κοιτάξω γύρω μου και ονειρεύομαι πως μια μέρα θα βγω από το matrix.

Παναγιώτης Σπυρόπουλος
Παναγιώτης
Σπυρόπουλος

Χούλιγκαν με αναρχοκομμουνιστικές καταβολές που προσπαθεί να αποτινάξει τις μικροαστικές συνήθειες και να φτιάξει μια “καινούργια κοινωνία άλληνε”

V
for Vallia

Είμαι η Βάλλια. Ζω στην επαρχία, σε οικογενειακή πολυκατοικία, άρα είμαι ατρόμητη.
Γράφω δοκίμια που θα εκδώσω στα 70 μου και αγαπώ την έννοια της ελευθερίας παρότι πιστεύω πως είναι απλά μια πλάνη. Κανείς άνθρωπος δε μπορεί να είναι ελεύθερος· μπορούμε μόνο να ζήσουμε μερικές στιγμές ελευθερίας.

Sofia Allo
Sofia
Allo

Εγώ είμαι η Σοφία και γενικά δε ξέρω τι μου γίνεται. Η ψυχοθεραπεύτρια μου λέει ότι ακόμα προσπαθώ να μεγαλώσω το παιδί μέσα μου. Η μάνα μου λέει ότι έχω μεγαλώσει και πρέπει να κάνω παιδί. Εγώ δε συμφωνώ με καμία από τις δύο.

Α Μου Βου
Α
Μου Βου

Η Αργυρώ Μουστάκα Βρεττού έχει λιτό bio. Ξεκίνησε την καριέρα της ως Παπατζού στο κέντρο της Αθήνας, όταν την ανάκαλυψε τυχαία ο Άρης Τούργημας και την ανέδειξε στο μπαρμπούτι. Πλέον, έχει απομονωθεί στα προάστια, όπου απολαμβάνει την ανωνυμία της. Σπανίως κάνει δημόσιες εμφανίσεις και συναναστρέφεται αυστηρά με όσους έχουν διπλά ονόματα σαν εκείνη, όπως για παράδειγμα Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Νανά Δούκα-Παλαιτσάκη- Σγόντζου-Κοτσοφιού, Έλλη Τσαρλαμπά-Στάη-Κατσίμη-Λιβανού-Παναγοπούλου-Γουλανδρή Μουνδρέα, Ρόπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ και Τζων Βατραξής Κουτρουμπέσης. Της αρέσει πολύ η ποίηση και τα ρεβύθια.

Συλβάνα
Παπαιωάννου

Γράφω, μεταφράζω, σπουδάζω και γενικά σε δουλειά να βρίσκομαι, μια και δεν βρίσκομαι σε δουλειά. Έχω βρεθεί σε πολλές και διάφορες δουλειές, όλες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες [μια και μπορεί να με διαβάζουν και μελλοντικοί εργοδότες]. Είμαι Υδροχόος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και πιστεύω ότι είναι ένα προσόν που μια μέρα θα με πάει ψηλά.

sophokles archontakis
Σοφοκλής
Αρχοντάκης

Δημοσιογράφος, γεννημένος στην Αθήνα, συνήθως βρίσκω καταφύγιο στο χιούμορ χάρη σε έναν εξαιρετικό μηχανισμό άμυνας. Ένας τέτοιος μηχανισμός μπορεί να σε σώσει από την σημερινή παράνοια, οπότε μείνε ψύχραιμος, ασχολήσου με όσα αξίζουν να ασχοληθείς και τα άλλα άστα να σε προσπεράσουν χωρίς να σε αγγίξουν. Εγώ αυτό κάνω.

Οι συνεργάτες μας

Βαγγέλης Βαΐτσης
Βαγγέλης
Βαΐτσης
Κατιάνα Σφύρλα
Κατιάνα
Σφύρλα
Vectrum
Vectrum

thank-you

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Χαλοφτίδη, τον Νίκο
Βραχασωτάκη, τον Βασίλη Καϊτσιώτη, τη Σίλια Αρλέτη, τη Γεωργία Νικολακοπούλου, τον Μάνο Αλιμπέρτη και την Πηνελόπη Ευαγγέλου για τη βοήθεια και την πολύτιμη συνεισφορά τους.

20151012_561bac6b7f711

contact@iforinterview.com